Over ons

In hartje centrum van Leiden vind je op de Burgsteeg nummer 7  Runnersworld Leiden. Sinds 1998 de hardloopspeciaalzaak van de Bollenstreek. Een uitgebreid assortiment schoenen, kleding en accessoires op het gebied van running en trailrunning. Alle bekende merken hebben we in huis en zijn premium dealer van de merken HOKA en ALTRA. Gespecialiseerd in sportvoeding en kennis van zaken ook op het medische vlak.

Tijdens de corona crisis hebben we ervaren hoe prettig het is om op afspraak te werken. Vooral op zaterdag is dit erg fijn. Plan dus je afspraak in via onze afsprakenmodule. Je bent dan verzekerd van het feit dat je altijd direct geholpen wordt. Ook kun je met ons telefonisch of via mail contact hebben over je aankoopgeschiedenis zodat we direct kunnen zien of we je favoriete model op voorraad is. Natuurlijk bezorgen we nog steeds aan huis en sturen we artikelen (vooral via onze webshop) naar je op dus voldoende mogelijkheden.

Maar kom vooral gezellig langs, de koffie staan altijd klaar. Carola en Peter zijn beide dagelijks aanwezig in de winkel. Tot snel!

PS gezondheid staat bij ons bovenaan! Dus ben je niet lekker of verkouden, plan je bezoek op een later tijdstip. Mondkapjes niet meer verplicht maar voel je vrij bij het dragen ervan.

Beste klanten, per 31 december 2023 zijn wij permanent gesloten. Jullie zijn van harte welkom bij de dichtstbijzijnde Runnersworld vestigingen: Amsterdamse Bos, Utrecht en Rotterdam.


Bezoekadres:

Burgsteeg 7
2312 JR Leiden
071 - 514 44 55
info@runnersworldleiden.nl

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag GeslotenAFSPRAAK MAKEN

 
Over Runnersworld Leiden